TOPコミュニティ > Laptop Accu Lenovo Yoga 500

コミュニティ

Laptop Accu Lenovo Yoga 500

Laptop Accu Lenovo Yoga 500
: kopenaccu | : 0 | : 2017/10/25 13:33
Het bedrijf lanceert een volledig aanbod van PC gaming voor Kerstmis, samengesteld uit laptops Accu Lenovo Yoga 500 http://www.kopenaccu.com/lenovo-yoga... , de torens van PC legioen Y920, Y720, Y520, en de Lenovo legioen Y27G gaming monitor. Voeg daarbij dat de Lenovo Explorer mixed reality bril.

De PC gaming markt naar verwachting een belangrijke ommekeer samenvalt met de kerst campagne opnemen. Om te profiteren van deze pull, Lenovo heeft gepresenteerd de laatste toevoegingen aan zijn familie legioen: laptops Lenovo legioen Y720 en Y520, ontworpen om consumenten een meeslepende ervaring en computer torens Lenovo legioen Y920, Y720 en Y520, Uitgerust met WINDOWS10 en klaar voor virtuele realiteit, het is aangevuld met de Lenovo legioen Y27G Monitor, de Lenovo Explorer bril en meer dan 100 spellen voorbereid voor virtuele realiteit.

Aan de ene kant, Accu Lenovo Yoga 500-15isk http://www.kopenaccu.com/lenovo-yoga... laptops zijn uitgerust met krachtige 7e generatie Intel Core processors. De eerste ook heeft een 15,6 inch UHD scherm met surround geluid, NVIDIA GTX 1060 graphics compatibel met virtual reality ervaringen, programmeerbaar toetsenbord met rood en RGB-achtergrondverlichting (optioneel) waarmee vergroten of verkleinen van de helderheid van het Laptop. Van haar kant, de Y520 van het legioen is lichter en heeft een dedicated grafische kaart NVIDIA GTX 1050, optionele hybride opslag, verlicht toetsenbord en thermische systeem geoptimaliseerd om te zorgen voor goede koeling tijdens het spel.

Ontworpen voor conventionele gamers, de Lenovo legioen Y720 toren is ook klaar voor virtuele realiteit, en uitgerust met Windows 10 en tot de 7e generatie Intel Core i7-7700-processors, 16 GB van geheugen en grafische kaart van Intel Optane tot NVIDIA GeForce GTX 1070 van 8 GB. Voor degenen die willen nemen van de eerste stap in het universum van gaming, biedt de Lenovo legioen Y520 toren de nodige afbeeldingen en verwerkingssnelheid. Het beschikt over een NVIDIA GeForce GTX 1060 grafische verwerkingseenheid en tot de 7e generatie Intel Core i7-7700-processors, Windows 10, DirectX 12, een brede hoogte-breedteverhouding van 21:9, plus de mogelijkheid om verbinding met vrienden en familie/naasten te Via Xbox Live, en Lenovo Entertainment-Hub schieten een applicatie waarmee toegang tot een grote catalogus van populaire spel codes met virtuele realiteit uitbreiding voor sommige videogames.

Om het volledige spel naar de torens, de Accu Lenovo Yoga 500-14isk http://www.kopenaccu.com/lenovo-yoga... gebogen Gaming Monitor biedt een 27-inch breedbeeld breedbeeldscherm, Nvidia GSYNC en 144Hz, waarmee gamers om te leven volledig meeslepende ervaringen en Realistisch.

Ook het verkennen van alle versterkers van de virtuele realiteit van de computers, de Lenovo Explorer glazen bieden een optimale ervaring is ontworpen als een natuurlijke en betaalbare uitbreiding van de computer: ze toegang tot het Microsoft Office pakket, surfen op het Internet of Programma's weergeven in een virtueel kantooromgeving, genieten van virtuele realiteit games, verkennen en ontdek plaatsen via holografische bezoeken en visualisatie met behulp van 3D-video's, 360 en 4 K. verbeteren In minuten worden ze geconfigureerd door een kabel op de computer aansluiten.

Soms, als we voor een convertible computer kiezen We ervan uitgaan dat wij moeten afzien van de macht van een gewone computer. Dit is echter niet altijd het geval. Een goed voorbeeld is de Lenovo Yoga 720, een 2-in-1 convertible dat kracht en draagbaarheid combineert. Het is uitgerust met de 7e generatie Intel Core processor, veel RAM geheugen en snelle SSD-opslag. Dit maakt de prijs hoger dan die van andere soortgelijke apparatuur. Het loont dus profiteren van de aanbiedingen zoals die wij vandaag hebben gevestigd. Met een prijs van 1040 euro kunnen we de Accu Lenovo Yoga 500-14sk http://www.kopenaccu.com/lenovo-yoga... bij Kopenaccu. De gebruikelijke prijs is 1300 euro, dus we een belangrijke korting van 260 euro hebben.

De Accu Lenovo Ibm Thinkpad t420s http://www.kopenaccu.com/lenovo-ibm-... is een van de lichtste 2-in-1 13-inch-modellen op de markt. Het heeft een dikte van slechts 14.3 millimeter en een gewicht van 1.3 kg. Ik bedoel, het ontworpen zodat wij kunnen nemen het met ons hele dag lang.

De metallic ontwerp en beschikbare kleuren, platina, staal-grijs of koper, geef het een zeer elegante uitstraling. Daarnaast, bevat de Lenovo Yoga 720 een 360 °-scharnier, waarmee het apparaat in 4 verschillende posities worden geplaatst.

Wat betreft de technische kenmerken stelt de Lenovo Yoga 720 een 13,3-inch IPS touchscreen LED display met Full HD resolutie van 1.920 x 1.080 pixel. In dit scherm kunt schrijven en tekenen op het met de optionele Active Pen 2.

Kortom, een zeer complete 2-in-1-computer die biedt maximale portabiliteit zonder een krachtige technische set. Alle deze wij moeten toevoegen sommige supplementen die we alleen in de high-end modellen, zoals de vingerafdruklezer of JBL-luidsprekers met Dolby Audio Premium vinden.

http://elosinternacional.net/blogs/v...

http://kopenaccu.blogs.magicmaman.co...
ページの先頭に戻る